Vorige      

GARNWERD


Bij het kleine dorpje Garnwerd ligt aan het Reitdiep het kleinschalig recreatiecentrum Ad Nooren bestaande uit een camping en een jachthaventje. Het is een fraaie plek voor passanten omdat het op een bepaalde manier rust en levendigheid combineert.
Alle faciliteiten zijn aanwezig als elektra en water op de steigers, sanitair met een wasserette en een restaurant met terras aan het water. Het liggeld bedraagt €10/dag. Tel. 0594-628130.


BOODSCHAPPEN

In Garnswerd zijn geen winkels, wel komt er op woensdag en zaterdag rond 12.00 uur een winkelwagen langs. Tevens is er een 's morgens verse broodjes service.


UIT ETEN

Zoals gezegd is er een restaurant met terras aan het water op het recreatiecentrum. In het oude veerhuis Hammingh is een café-restaurant gevestigd.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Garnwerd is een klein dorpje met het smalste dorpsstraatje van Nederland waar nog een auto door mag. Op sommige plaatsen amper drie meter breed. Korenmolen De Meeuw is gedurende de zomermaanden te bezichtigen en voor de liefhebbers is het oude kerkje een bezoekje waard.


Vanaf uw ligplaats aan het Reitdiep is er altijd genoeg bedrijvigheid. Met name kinderen zullen zich goed kunnen vermaken. Wilt u eens wat anders dan kunt u een kano of een fiets huren om de omgeving te verkennen.
www.ligplaatsinfo.nl